miercuri, 6 iulie 2011

Comunicarea cu Ghizii Spirituali si Ingerii (I)

  


Unul dintre motivele cele mai importante pentru care nu va puteti auzi ghizii este ca blocati informatia in mod inconstient. Informatia pe care o primiti din partea ghizilor si a ingerilor vostri este menita sa ajute scopului sufletului vostru, acela de a va vindeca si de a creste spiritual. Un blocaj major in calea acestui proces este ego-ul, care vrea ca voi sa ramaneti exact unde va aflati.

Imaginati-va viata asemeni uni meci in care voi sunteti jucatorul cel mai important. Ghizii si ingerii vostri va sunt echipa si singurul lor scop este acela de se asigura ca veti invinge, ca veti castiga jocul. Tot ceea ce fac pentru voi este o reflectare a acestui scop si din aceasta cauza este atat de important sa invatati sa comunicati cu ei. Fara indrumarea lor ati fi lipsiti de tot sprijinul de care aveti nevoie in timpul care va este dat sa reusiti.
Aceia dintre voi care sunt acum in plina schimbare ati ajuns sa fiti cei care sparg tiparele in grupurile voastre de suflet. Voi sunteti cei care vor evada, vindecandu-va problemele karmice si dand nastere la noi modele in viata voastra. Stiti cine sunteti, pentru ca v-ati simtit intotdeauna diferiti de ceilalti, chiar si fata de cei din propria familie. S-ar putea ca tocmai in aceasta perioada sa va fi indepartat de ei la nivel emotional sau chiar fizic. S-ar putea sa aveti putini prieteni si sa va simtiti singuri. Singura sursa de alinare si stabilitate pe care o aveti sunt ingerii si ghizii vostri si din acest motiv este atat de important sa invatati sa comunicati cu ei. Ei dispun de toata cunoasterea de care aveti nevoie pentru a trece de aceasta parte a calatoriei voastre pentru ca ei nu au trecut de val. Ei isi amintesc contractele, promisiunile si sarcinile pentru care sunteti aici. Voi sunteti cei care le-au uitat. Va pot ajuta sa va amintiti si va pot asista pe calea voastra.
In primul rand trebuie sa intelegeti de ce nu le auziti mesajele:
Blocaje ale informatiei
Frica
Frica aseaza un zid intre voi si natura voastra spirituala. Este un zid pe care Sinele Superior nu il poate transcende si pe care nici macar ingerii si ghizii vostri nu il pot darama. Atunci cand actionati cu frica sunteti in afara vibratiei dragostei, care este unica vibratie la care se pot racorda dimensiunile superioare. Daca sunteti plini de teama nu veti fi capabili sa auziti mesajele de dragoste, incurajare si indrumare pe care ghizii le au pentru voi.
Frica are multe aspecte. Unul poate fi teama de esec sau succes, teama de a nu fi in stare sa mergi mai departe. Deseori temerile voastre nici macar nu va apartin – experimentati si manifestati temerile altora, inclusiv ale celor din grupul vostru de suflet. Multi dintre voi chiar se tem ca vor auzi ceva ce nu vor sa auda sau ca vor fi fortati sa faca ceva ce nu pot sau nu simt ca ar putea sa faca. Intelegeti ca orice doreste inima voastra este cu totul in puterea voastra – nu ati dori-o daca nu ar fi parte din intentia voastra. Sa stiti ca ingerii si ghizii vostri nu v-ar cere niciodata altceva decat ce este in sprijinul Binelui vostru superior. Cum va dati seama ca sunteti plini de frica? Patrundeti inauntrul vostru si priviti-va sentimentele. Va simtiti deconectati si zapaciti, confuzi, indurerati sau furiosi? Puteti simti panica? Atunci actionati din frica.
Pentru a scapa de frica, permiteti-i sa vina in fata voastra, intrebati-va ce inseamna pentru voi, cum ati mai simtit-o pana acum si de ce aveti nevoie pentru a va vindeca si a-i permite sa plece din constiinta voastra. Fiti calmi in fata fricii voastre si veti primi informatia de care aveti nevoie pentru a va vindeca si a va elibera de frica.
Indoiala
Indoiala este un alt aspect al fricii si este un blocaj important in calea capacitatii voastre de a interpreta si aplica informatia care va este data. S-ar putea sa va indoiti de capacitatea voastra de a auzi sau de capacitatile voastre intuitive. Prezenta indoielii poate fi o piedica puternica in calea capacitatii voastre de a comunica cu taramul spiritual. Daca sunteti nesiguri de informatia pe care o primiti, cereti sa aveti claritatea absoluta in tot ceea ce auziti. Si mai cereti si confirmarea mesajului. Cand cereti confirmarea, recunoasteti faptul ca ati auzit mesajul si ca aveti nevoie de mai multa claritate. Daca veti aborda tot ce auziti cu indoiala, atunci declarati ca nu sunteti siguri de capacitatea de a auzi ceea ce va spun ghizii. Cand sunteti plini de indoiala nu veti crede nimic din ceea ce auziti.
Este usor sa recunoasteti indoiala cand apare, pentru ca isi face aparitia in forma unor declaratii cum ar fi: chiar nu pot sa cred asta sau nu pot sa cred ca asa ceva este adevarat sau chiar nu pot vorbi cu ghizii mei deloc. Indoiala apare de obicei ca neincredere in sine, rareori ne indoim de motivele, judecatile si opiniile altora. Indoiala isi poate avea radacinile in modul in care ne percepem capacitatile intuitive sau chiar credintele noastre referitoare la ceea ce inseamna sa fii „inzestrat” spiritual. Daca simtim ca cei ce ne sunt apropiati nu vor lua in considerare informatia sau ne vor judeca negativ pentru comunicarile noastre spirituale, vom ajunge sa punem la indoiala capacitatile noastre, mesajele primite si sursa lor.
Cand simti ca ai indoieli despre ceea ce auzi, cere confirmare avand incredere in acelasi timp ca ceea ce ai auzit este o informatie corecta. Identifica sursa indoielilor – provin ele din interiorul tau sau exista o alta sursa, cum ar fi parintii, familia sau prietenii? Daca sursa este in afara ta, permite-ti sa o identifici si sa o elimini. Daca sursa se afla in tine, aminteste-ti ca esti o emanatie a Dumnezeului Creator, cu nimic mai prejos decat orice fiinta din Univers. Accepta si recunoaste-ti meritul de a comunica cu cele mai inalte taramuri spirituale. Recunoaste-ti divinitatea si conexiunea constanta la Sursa.
Emotiile
Emotiile constituie un alt blocaj in calea receptarii mesajelor si indrumarilor ghizilor si ingerilor pentru ca ele sunt produsul unei realitati tridimensionale. In contextul dimensiunilor superioare exista o singura emotie si aceea este iubirea. Intelegeti ca emotiile voastre sunt pur si simplu judecati pe care le folositi pentru a va defini mediul inconjurator. Multe emotii iau nastere din frica, dar multe altele apar din drame karmice si legaturi pe care le aveti cu cei din grupul vostru de suflet. Este important sa fiti constienti de efectul acestor drame emotionale asupra voastra, acela de de a va bloca cresterea spirituala si capacitatea de a va vindeca. Daca sunteti inconjurati de oameni cu care sunteti implicati in mod constant in drame emotionale, acestea sunt relatiile pe care ati venit acum, aici, sa le vindecati. Daca ramaneti blocati intr-o asemenea drama nu faceti decat sa prelungiti procesul. Ghizii si ingerii nu pot comunica cu voi daca sunteti distrasi de drame emotionale.
Cand simtiti ca emotiile se intensifica, incercati sa le priviti cu detasare si sa adoptati o abordare mai stiintifica in loc sa sariti in lupta si sa va angajati in inca un conflict. Intrebati-va ce emotii simtiti, catre cine sunt directionate si de ce simtiti ceea ce simtiti. Toata energia emotionala este centrata in chakrele inferioare. Cand incepeti sa simtiti emotiile, permiteti-le sa se ridice de la nivelul chakrelor inferioare spre centrul inimii, declarati-va intentia clara sa le vindecati si sa le eliberati catre ghizii si ingerii vostrii si catre Sinele vostru Superior, astfel incat sa va paraseasca constiinta. Sa stiti ca odata ce v-ati eliberat de obligatia auto-impusa de a va implica in drame emotionale, oamenii si situatiile care sunt sursa acestor drame s-ar putea sa plece din viata voastra. Asa si trebuie sa fie. Permiteti-le sa plece, trimitandu-le dragoste si lumina. Atunci cand pleaca veti sti ca v-ati vindecat karma cu ei.

Distragerea atentiei
Realitatea tridimensionala este un spatiu zgomotos, agitat si confuz. Este plin de „distractii” care sunt menite sa va tina ancorati in iluzia pe care v-ati creat-o pentru voi. Aceste elemente de distragere a atentiei includ distractiile cum ar fi televiziunea, joburile solicitante, materialismul, computerele si obligatiile fata de oameni si situatii ale caror solicitari va consuma energia. Sa stiti ca acestea sunt forte care lucreaza impotriva Schimbarii si ca intentia lor este sa retina pe cat mai multi dintre voi este posibil de la inaltarea constiintei. Acestea actioneaza ca o alta bariera in calea mesajelor si indrumarii ghizilor si ingerilor vostri. Cum va distrageti atentia? Ce are prioritate in viata voastra – voi sau ceilalti? Cum puteti scapa de elementele care va distrag astfel incat sa invatati sa va concentrati asupra voastra si sa gasiti pacea din interior? Atunci cand veti incepe pentru prima data sa creeati un spatiu linistit pentru comunicarea cu ghizii si Sinele Superior veti observa ca nevoia de distractie poate creste. Recunoasteti aceasta pornire si lasati-o sa treaca. Veti reusi, in timp si cu exercitiu, sa gasiti aceste distractii din ce in ce mai putin necesare si veti invata sa va bucurati de timpul petrecut cu fiinta voastra interioara.
Receptionarea mesajelor
Ghizii si ingerii vostri comunica cu voi in diferite moduri. Sunt cateva reguli de baza pe carear fi bine sa le intelegeti pentru a putea incepe antrenamentul in vederea receptionarii mesajelor.
Ei vorbesc incet
Ghizii si ingerii vostri vor vorbi rareori cu o voce tare, perceptibila. In general, ei vorbesc foarte incet, pentru ca trebuie sa ii auziti din centrul fiintei voastre interioare. Chiar daca pot, in cazul in care va aflati in pericol, sa va strige in ureche, de cele mai multe ori va vor vorbi cu ton bland care va cere sa fiti un ascultator doritor si receptiv. Ei nu inceteaza niciodata sa va vorbeasca – daca nu ii auziti este pentru ca temerile voastre le acopera vocile, ego-ul incearca sa pastreze controlul sau activitatile din viata voastra va impiedica sa va concentrati asupra fiintei interioare care poate sa auda aceste mesaje foarte clar.
Ei vorbesc in simboluri
Ar fi cu mult mai usor daca ghizii si ingerii vostri v-ar spune exact ce sa faceti si cand sa faceti intr-un limbaj clar si simplu. Dar ei nu pot face asta pentru ca nu pot interveni in liberul vostru arbitru. Oricat de clar si de urgent ar fi mesajul lor, voi sunteti cei care trebuie sa faceti alegerea de a-l urma prin exercitarea propriei vointe libere. Deseori vor folosi simboluri pentru a va transmite mesajul. Aceste simboluri pot veni din cuvintele unui cantec pe care il auziti, dintr-un mesaj pe un panou publicitar sau un gand care va vine de nicaieri. Sunt milioane de feluri in care puteti primi aceste mesaje – chiar dintr-un numar de inmatriculare personalizat al unei masini care merge in fata voastra. Acestea sunt mesaje de la ghizii si ingerii vostri si cu totii le-ati exeperimentat din cand in cand. Pe masura ce deveniti mai dornici sa auziti aceste mesaje, veti vedea ca ele va parvin cu o frecventa din ce in ce mai mare. Cand veti avea intentia clara sa receptionati mesajele, acestea va vor aparea in fata.
Ei vorbesc prin altii
De cate ori ati avut o discutie cu un om cu totul strain care v-a spus lucruri care raspundeau unei intrebari? Si acestea sunt mesaje de la ghizii vostri. Pe masura ce deveniti din ce in ce mai receptivi la mesajele lor veti invata sa acordati atentie oamenilor si situatiilor care va inconjoara astfel incat sa puteti primi mesajele pe care e nevoie sa le auziti. Oricum, daca sunteti plini de teama, perturbati din punct de vedere emotional sau distrasi de diverse elemente din viata voastra, veti fi mai inchisi in sine si nu veti putea acorda atentie lucrurilor care se petrec in jurul vostru. Ajutorul este pretutindeni in jur si ca atunci cand va redirectionati atentia catre primirea mesajelor de la ghizi si ingeri veti observa oamenii si situatiile care v-au fost asezate in cale si care poarta un mesaj special pentru voi.
Ei va vorbesc in vis
Ar trebui sa tineti un jurnal al viselor pentru ca atunci cand ghizii sunt incapabili sa comunice cu voi in timp ce sunteti treji, vor comunica cu voi in vis. Aceste vise pot contine mesaje simbolice pe care nu le intelegeti sau se pot referi la situatii sau evenimente care nu au avut loc inca. De aceea este important sa le scrieti astfel incat sa va referiti la ele mai tarziu. Aceste mesaje sunt trimise pentru a va ajuta si daca sunt naucitoare sau nu se manifesta imediat este pentru ca evenimentele legate de ele sunt inca in desfasurare.

Comunicarea cu Ghizii Spirituali si Ingerii (II)






Procesul primirii mesajelor de la ghizii vostri este foarte simplu si totusi foarte complicat. Simplu pentru ca e nevoie sa va intoarceti spre sine, pentru ca acolo e locul mesajelor. Sunteti toti Unul, emanand din aceeasi Sursa, astfel ca ghizii si ingerii nu sunt separati de voi – ei sunt voi. Procesul este dificil pentru ca necesita o atentie considerabila si o intentie ferma de a va indeparta de teama, de emotii si distrageri astfel incat sa va puteti linisti mintea vesnic alerta si sa puteti auzi mesajele ghizilor si ingerilor vostri.

Pentru a face asta incercati exercitiul urmator:
Gasiti un loc linistit unde nu puteti fi distrasi sau intrerupti. Incercat sa folositi acelasi loc in fiecare zi la inceput, astfel incat sa va puteti antrena intr-un mediu cunoscut. Asezati-va sau intindeti-va, oricum va este mai confortabil. Puteti aprinde o lumanare daca va ajuta sa va stabiliti intentiile. Stabiliti-va intentia de a auzi mesajele de la ghizii si ingerii vostri. Inconjurati-va de lumina alba si cereti protectia divina. Pentru ca va deschideti pentru primirea indrumarii spirituale este important sa va asigurati ca numai entitatile cu cele mai inalte intentii si din cele mai inalte surse se afla in spatiul vostru. Cereti claritate absoluta in ceea ce auziti si ca mesajele si informatia sa vina din cea mai inalta sursa.

Inchideti ochii si stati linistiti cateva clipe. Observati tacerea si linistea din jurul vostru. Acum incepeti sa va concentrati asupra respiratiei. Respiratia este darul vietii si este singurul element din mediul vostru inconjurator pe care il absorbiti involuntar. Respiratia este cel mai important aspect al vietii – nu puteti trai mai mult de cateva minute in lipsa ei – copiii intra in aceasta dimensiune cu prima lor respiratie. Aerul pe care il respirati este manifestarea fizica a energiei Sursei in mediul vostru. Cand respirati, absorbiti minunata energie a Dumnezeului Creator.
Permiteti corpului vostru sa se relaxeze complet. S-ar putea sa simtiti o senzatie de extracorporalitate, de separare a spiritului de fizic. Aceasta se poate intampla si este o senzatie perfect normala. Altii se pot simti foarte relaxati si calmi.

Linistiti-va mintea complet permitand oricaror ganduri care va apar sa isi desfaca aripile si sa zboare. Asta este una dintre partile cele mai dificile ale procesului, pentru ca linistirea mintii cere disciplina si practica. Ganditi-va la mintea voastra ca la ego-ul care incearca sa pastreze controlul asupra Sinelui Superior umplandu-se cu vorbarie. Permiteti-i mintii sa devina tacuta, permiteti cu blandete tuturor gandurilor sa se indeparteze plutind.

Acum ascultati. S-ar putea sa nu auziti in fapt nimic, la inceput. De fapt, s-ar putea sa nu auziti chiar nimic in cursul acestor sedinte – mesajele va pot parveni dupa. Si asa e bine. Scopul exercitiului este de a-i instiinta pe ghizi si ingeri ca sunteti gata si doritori sa le auziti si sa le urmati sfaturile. Exercitiul este menit sa va arate cum sa invatati sa va concentrati asupra fiintei voastre interioare, asupra luminii din voi insiva. Asa ca fiti pur si simplu, simtiti pacea si confortul de a va permite sa fiti in prezenta lor. Unii dintre voi vor avea senzatii de caldura sau de furnicaturi usoare, altii vor avea un sentiment puternic de dragoste si pace, in timp ce altii s-ar putea sa planga de bucuria imensa resimtita in prezenta acestor creaturi minunate. Nu va comparati rezultatele cu ale celorlalti – sunteti cu totii fiinte unice si fiecare dintre voi va trai o experienta diferita.

Pe masura ce incepeti sa va intoarceti in corp sau sa iesiti din starea de liniste, multumiti-le ghizilor si ingerilor pentru efortul pe care l-au facut pentru voi si pentru ca au fost cu voi. Chiar daca s-ar putea sa nu fi auzit un raspuns la intrebarea voastra, nu fiti descurajati. Raspunsul va veni. Ghizii si ingerii lucreaza intens pentru a va pune in contact cu oamenii si situatiile care sa va furnizeze raspunsurile si e nevoie de ceva timp pentru sincronizare. In acelasi timp, puteti considera acest exercitiu ca si un test al credintei si increderii in capacitatea voastra de a receptiona mesaje. Asa ca, aveti rabdare daca nu aveti rezultate imediate. Tot ceea ce intentionati si cereti veti primi- asta este Legea Universala.

Limbajul ghizilor si ingerilor vostri
Ingerii si ghizii vorbesc intr-o limba care este mult diferita de cea vorbita de voi pe taramul fizic. Din moment ce sunt fiinte energetice de lumina, ei nu au nevoie sa foloseasca cuvintele pentru a comunica cu noi. De fapt, ei nu pot vorbi ca voi. Ei transmit mesajele telepatic sau prin altii. Ei vorbesc intr-un cu totul alt fel decat suntem noi obisnuiti sa auzim.

Ei vorbesc in limbajul iubirii
Singura energie care corespunde vibratiilor inalte este limbajul iubirii. Nu confundati asta cu ceea ce experimentati aici in cea de a treia dimensiune. Limbajul este un limbaj al iubirii neconditionate si daca nu le vorbiti limba – daca intreaga voastra fiinta nu vibreaza la nivelul iubirii neconditionate, veti avea dificultati in comunicarea cu ei. Conceptul vostru tridimensional de iubire este unul al judecatii si al nevoii, fiind in intregime bazat pe ego. Iubirea neconditionata inseamna acceptare totala si incredere, localizata in chakra inimii care este libera de frica si ego Practicarea iubirii neconditionate va aseaza pe aceeasi frecventa vibrationala cu cea a ingerilor si ghizilor.

Ei vorbesc limbajul rasului
Ingerii si ghizii au simtul umorului si ei stiu ca indiferent de ce credem noi ca ni se intampla, totul in Univers este bine. Ingerii in special, au o energie foarte usoara care radiaza cu bucurie asa ca atunci cand sunteti fericiti si voi vibrati la o frecventa la care ingerii si ghizii pot comunica cu voi. Daca sunteti tot timpul nefericiti, tristi sau furiosi, frecventa voastra vibrationala este mult sub frecventa lor si pur si simplu nu va pot auzi cererile de ajutor. Chiar si in momemtele cele mai intunecate, cautati o farama de bucurie in voi pentru ca din acel punct veti intra in armonie vibrationala cu ghizii vostri.

Ei vorbesc limbajul pacii
Dezacordul si nelinistea care sunt constant prezente in vietile voastre fac parte total din cea de-a treia dimensiune si din aceasta cauza este important sa invatati sa va linistiti pentru a putea primi indrumari si informatiii din partea ghizilor si a ingerilor. Repet, aceasta nu este o frecventa vibrationala la care sa poata comunica si daca nu sunteti impacati cu Sinele vostru nu veti putea sa ii auziti. Cand porniti in cautarea fiintei voastre interioare, comunicati cu o parte a Sinelui vostru care este intotdeauna impacata. Daca nu sunteti impacati, atunci actionati cu vibratia fricii. De aceea este atat de important sa va antrenati in a ajunge sa fiti tacuti si linistiti pe parcursul zilei, chiar si numai pentru scurt timp. Aceasta va va ajuta sa va gasiti acel centru al linistii. In timp, veti putea sa va creati un spatiu al linistiii fara efort, la fel cum veti putea, fara efort, sa auziti mesajele ghizilor si ingerilor vostri.

Ei vorbesc limbajul Luminii
Frecventa energetica a ghizilor si ingerilor vostri este o frecventa a luminii, lipsita de forma fizica sau substanta si totusi umple intreaga voastra fiinta si intregul Univers. Doar o singura lumanare poate umple de lumina o camera; atunci cand sunteti plini de lumina straluciti puternic si reflectati Lumina Sursei in fiecare domeniu al vietii voastre. Fiecare fiinta umana este la fel de importanta si are aceeasi responsabilitate pentru imprastierea Luminii Creatorului in intreaga lume. Oricine are puterea sa lumineze in intuneric. Cand pasiti in Lumina sa stiti ca ghizii si ingerii merg alaturi de voi. Nu va pot acompania atunci cand sunteti in intuneric, ci trebuie sa va astepte pana cand reveniti la lumina.

Ei vorbesc limbajul detasarii
Ghizii si ingerii vostri lucreaza in interesul Binelui vostru Superior, sub orice forma ar fi acesta si sunt complet detasati de rezultat. Asta pentru ca ei stiu, asa cum voi nu puteti sti in acest moment, ce posibilitati nelimitate si ce potential aveti. Orice situatie pe care o aveti de infruntat are mai mult decat o singura solutie – sunt tot atatea posibilitati de rezolvare cate stele sunt pe cer si chiar mai multe. Cand cereti ajutor ghizilor vostri, dar cereti in acelasi timp ca acest ajutor sa aiba o anume forma sau sa va parvina intr-un anumit mod, le limitati abilitatea de a va indruma si de asemenea le limitati abilitatea de a crea sincronizarea care sa va ofere solutia. Daca nu sunteti detasati de rezultat va veti limita manifestarea plenara a creativitatii la fiecare nivel.
Ghizii vostri stiu ca atunci cand cereti bani, de exemplu, acestia se pot manifesta in viata voastra ca venind din senin, dar s-ar putea sa nu fie sub forma unui cec sau in numerar. S-ar putea manifesta sub forma unui dar din partea cuiva sau printr-un ajutor care satisface o anumita nevoie. Asa se intampla miracolele si miracolele se pot intampla numai atunci cand sunteti complet detasati de rezultate. Din moment ce ghizii vostri nu au legatura cu a treia dimensiune, acestia sunt incapabili sa manipuleze energiile specifice acestei dimensiuni in aceeasi masura in care pot in dimensiuni superioare. Asa ca, invatati sa va aflati pe o pozitie de detasare completa atunci cand cereti informatii din partea ghizilor si ingerilor vostri si lasati-i sa-si faca munca de creatie de care este nevoie pentru a va raspunde nevoilor.

Ei vorbesc limbajul iertarii
Singurul lucru care va poate indeparta complet de darurile Sursei, ale Dumnezeului Creator, este lipsa iertarii. Nu conteaza ce vi s-a intamplat in viata, chiar si pe parcursul mai multor vieti, acum este momentul sa iertati pe toti si pe toate, de oriunde astfel incat sa va manifestati divinitatea. Radacina karmei este lipsa iertarii si numai prin iertare in toate domeniile vietii voastre va puteti vindeca karma, va puteti reconecta la Sursa si puteti incepe sa va conectati la taramurile spirituale. Odata ce va declarati intentia sa aplicati iertarea in toate domeniile vietii voastre, ghizii vor incepe sa va dezvaluie oameni si situatii, inclusiv pe voi insiva, pe care trebuie sa le iertati. Procesul poate fi destul de indelungat, dar se va incheia la un moment dat. Mesajul cel mai important catre omenire in acest moment al Schimbarii este ca trebuie sa invatati sa ii iertati pe ceilalti si sa va iertati pe voi insiva, ceea ce va va permite sa va ridicati vibratia energetica mai sus spre dimensiunile superioare ale constientei. Scopul celei de-a treia dimensiuni este karma; vindecarea celei de-a treia dimensiuni consta in iertare. Aceasta este cheia vietii, a salvarii, a bucuriei si iubirii neconditionate.

Concluzie
Ghizii si ingerii vostri se afla aici sa va ajute in calatoria spre vindecare. Ei poarta mesaje speciale si indrumari pentru voi, care se refera in mod unic la aceasta viata. Sa stiti ca va aflati aici, acum, cu un scop special – de a va vindeca karma, de a trece intr-o dimensiune superioara a constientei si de a invata sa va reconectati la propria divinitate amintindu-va conexiunea la Sursa. Odata ce v-ati recunoscut ca o fiinta a Luminii veti putea sa va creati Raiul pe Pamant. Dezvoltarea deprinderii de comunicare cu ghizii si ingerii este un prim pas in acest proces.
Sursa: Drumuri către tine