sâmbătă, 16 iulie 2011

SUA au ordonat să fie închise milioane de site-uri creştine!!!




Un raport socant al oficiului Patriarhului rus Kirill I constata ca saptamana trecuta in Statele Unite a fost dat un ordin de a se elimina de pe net 11 milioane de site-uri crestine pretinzandu-se ca reprezentau un “pericol” pentru securitatea nationala si ca gigantul Internet Google a raspuns rapid, facandu-le sa dispara.

Conform acestui raport, Google a fost pus sub presiune de guvernul SUA in Iunie cand Comisia Federala de Comert (FTC) a anuntat ca au initiat o investigatie a companiei. Directorul Armit Singhal a calificat initial acuzatiile drept nefondate si a declarat: “La Google, punem interesele utilizatorului pe primul plan.”

Insa dupa saptamani de impas, Google s-a pus de acord cu guvernul american si a anuntat ca directorul Eric Schmidt, ce declarase in prealabil ca acuzatiile sunt absurde, a acceptat sa depuna marturie in fata unui comitet senatorial fiind amenintat cu o citatie.

In aceeasi zi Google s-a conformat cererilor guvernului, continua raportul, anuntand ca au interzis peste 11 milioane de website-uri din toata lumea ce au fost inregistrate gratuit prin subdomeniul co.cc. Google sustine ca are dreptul sa elimine site-uri din cautari daca “observa ca majoritatea site-urilor ce beneficiaza de un serviciu de gazduire gratuita sunt spam sau de calitate proasta.”

.cc este domeniul national de nivel superior (ccTLD) in Internet al Insulelor Cocos (Keeling), teritoriu Australian. Este administrat de catre VeriSign prin subsidara eNIC, promovandu-l pentru inregistrarea internationala drept “urmatorul .com”; .cc a fost alocat in Octombrie 1997 Corporatiei eNic din Seattle WA de catre IANA.

Este important de notat in cazul domeniului .cc, specifica raportul, ca este preferat de Biserici si organizatii Crestine din toata lumea din moment ce CC este o abreviere pentru “Christian Church” sau “Catholic Church”, in special in Natiunile Islamice unde datorita legilor stricte impotriva Crestinismului, aceste website-uri gratuite co.cc erau o modalitate prin care credinciosii puteau comunica.

In acest raport, “adevaratul motiv” este declarat a fi “schimbarea fundamentala” de politica a regimului Obama care doreste sa sprijine elemente musulmane radicale in locul liderilor arabi seculari.

Sursa: pakalertpress

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu