vineri, 8 iulie 2011

II.2. Tehnici complicate

1. Un mix din mai mulţi autori













a) Mantra de protecţie: „Îmi încredinţez trupul, mintea şi spiritul în lumina divină. Dumnezeu mă veghează.”
b) Relaxare progresivă, începând cu degetele de la picioare, cu intonarea afirmaţiilor („Acum degetele picioarelor se relaxează... acum gleznele se relaxează, coapsele etc.”) până se ajunge la muşchii feţei, ai capului.
c) Stimularea chakrelor („Mâinile conştienţei”, Robert Bruce) – se vizualizează degetele mâinilor masând fiecare chakră, pornind de la Muladhara şi urcând spre Sahasrara (descarcă „Chakre – Stimulare subliminală” pornind de la linkul „Audio” din această pagină). Practicând zilnic, vei începe să simţi mişcarea chakrelor pe măsură ce vizualizezi stimularea acestora. Caută pe net mai multe informaţii despre aceasta.

d) Vizualizarea ieşirii – mişcări energice ale corpului astral: căţărare, urcare pe o scară, pe o frânghie ce coboară din tavan (acestea înlesnesc separarea, dar, atenţie, trebuie plasat numai în imaginar; evită antrenarea muşchilor în acest exerciţiu). Se poate imagina o uşă luminoasă, pe un perete opus, spre care se îndreaptă corpul astral.
e) Afirmaţii pe tot parcursul procedeului: „Acum ies din corp... acum am o experienţă în afara corpului” etc.

f) Apariţia stării vibraţionale – această stare este personală şi variază de la subiect la subiect. Este adesea însoţită de sunete, lumini etc.
Dacă adormi în timpul ritualului, foloseşte metoda „somnului întrerupt” (William Buhlman, Albert Taylor) – fixează mental o oră la care te trezeşti pentru finalizarea ritualului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu