duminică, 18 septembrie 2011

CALATORII INDEPARTATE

Dragii mei, am placerea sa va ofer a treia carte scrisa de ROBERT A. MONROE, autorul cartilor Calatorii in afara corpului si Calatoria suprema, pe care le-am publicat deja. Titlul cartii este CALATORII INDEPARTATE. Este o carte minunata, care ne duce, la propriu, in locuri indepartate din cosmos, unde putem vedea cum se continua/desfasoara viata noastra, cat timp suntem pe Pamant si dupa aceea. Informatia este UNICA. Din cate stiu eu, nimeni nu a mai scris asa ceva, nimeni nu a prezentat, pana acum, aceste taramuri si intamplari, percepute la prima mana si nu prin channeling sau alte metode. Monroe este un om de stiinta, lucid, corect, care ne aduce experienta sa uluitoare, traita in timpul calatoriilor in afara corpului.

Celelate doua carti pot fi agsite aici:

http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=73

De asemenea, va reamintesc ca in anuntul dinaintea acestuia, apar seminariile pe care Institutul Monroe le face in Romania. Pe cei care sunt interesati, ii rugam sa urmareasca anunturile naostre, intrucat vor mai exista seminarii si auditii muzicale.

http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/4399






„Lucrarea Calatorii indepartate este minunata. Ea descrie, pentru prima data intr-o maniera clar de inteles, ciclul existentei umane prin viata si moarte”.



„O alta carte mult asteptata, scrisa de Robert Monroe reprezinta o contributie majora la modul in care intelegem sufletul uman”.

– Dr. Charles T. Tart, University of California, Davis



„Ceea ce avem aici este, fara indoiala, o lucrare esentiala intr-un domeniu de o importanta majora, dar in mare parte neluat in seama.”

– Metapsychology



„Cartea Calatorii indepartate” este recomandata celor care sunt suficient de curiosi pentru a accepta noi idei despre cine sunt ei cu adevarat si de ce sunt aici.”

– Common Boundary



Prin aceasta lucrare clasica si de succes, Calatorii indepartate, Robert Monroe le prezinta cititorilor extraordinarele lui calatorii in afara corpului, spre constiinta exterioara. Acum, dupa mai mult de un deceniu de cercetare psihologica si parapsihologica, el ne vorbeste despre o odisee complet noua si fascinanta, care ne poarta dincolo de dimensiunile cunoscute ale universului. Scrisa cu multa intuitie si discernamant, Calatorii indepartate ne ofera o noua perspectiva asupra posibilitatilor nelimitate si resurselor uitate, ale mintii umane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu