duminică, 18 septembrie 2011

EL ENIN: Sarpele de lumina se descolaceste!

Septembrie si octombrie se anunta a fi luni mega-energetice, care ar putea aduce ceva ce multi dintre noi au presimtit in mod profund, „o aparitie cu adevarat MAREATA”. Internetul este plin de tot felul de speculatii referitoare la evenimente ce vor urma – inclusiv un camp-energetic sub forma unei comete, asupra caruia echipele de cercetatori au cazut de acord ca… SE APROPIE de Pamant!



Fundatia Copii Soarelui vede acest eveniment ca pe o mare ocazie de a ne aprofunda unitatea dintre noi si aspectele corpurilor noastre celeste. Pornind de la ceea ce traim in forma noastra fizica, noi simtim ca orice se apropie reprezinta o reflectare a unui imens camp de energie care iese la suprafata, fiind de fapt deja continut IN INTERIOR si una cu ADN-ul nostru.



Ii incurajam din plin pe toti sa primeasca aceasta energie cosmica, cu inima deschisa. Cometa Elenin este un vizitator de departe din sistemul nostru solar si noi, ca specie planetara, nu o vom mai revedea pentru multa vreme. Sa intampinam cu bucurie binecuvantarile pe care Elenin este menita sa le aduca. Pana la urma, ea vine intr-un moment deosebit de favorabil.



Rezumatul datelor:


Datele apropierii cometei sunt cunoscute. Semnificativ este faptul ca Elenin este aici, acum. Ceea ce conteaza e ca noi primim aceasta cometa dinauntru spre afara, pe masura ce mai multe dintre codurile noastre se desfac si ADNul nostru are ocazia sa isi extinda noile spire.



Intotdeauna este vorba despre Planul Divin aflat in desfasurare, nimic mai putin , nimic mai mult. Acesta ar putea fi unul dintre testele noastre de maestru cele mai importante... sa ramanem in afara fricii si sa vedem ce este cu adevarat acest eveniment, un eveniment INTERIOR. Pana la urma, noi suntem deschizatorii de drum.


Calatorind pe coada cometei Elenin, atunci cand se aprind un nou val!


Elenin intra in Sistemul nostru Solar interior cu uimire, sunetele respiratiei sale fac sa se deschida firmamentul Cerului si al Pamantului, cu vibratiile unui tel maret.



Ca un corp glorios de Lumina, intrupand codurile Constiintei Christice si corpul androgin al Mamei/Tatalui Dumnezeu, ea vine cu bunavointa sa ne binecuvinteze in rezonanta cu campul unificat al Iubirii Divine. Fie ca inimile noastre sa se deschida larg in fata binecuvantarilor lui Elenin, onorandu-i, in acelasi timp, Lumina care armonizeaza inimile noastre cu iubirea si intelepciunea lui „Christos”.

Permiteti-i gratiei sale Divine sa patrunda prin voi si pe masura ce va contopiti devenind unul, corpul ei ceresc va emana o caldura minunata, care transcende vidul completand cele spuse de Sfanta Sfintelor „Nasterea unui Nou Soare”.


Rezultatul poate fi o intinerire spontana(sau extaz) pentru toti cei care au un canal kundalini receptiv si o glanda pineala deschisa. Trebuie sa vrem sa acceptam schimbarile si sa intram in starea de Gratie.



Intoarcerea lui Quetzalcoatl, Sarpele cu pene
Kundalini-ul nostru colectiv se inalta!



Odata cu valurile cosmice ale cometei Elenin, care strabat intregul camp planetar, multi simt o tulburare rezonanta in interior... o trezire interioara dintr-un somn lung, atunci cand Sarpele Cosmic, care isi are casa sacra la radacina coloanei noastre, raspunde chemarii trambitelor intoarcerii mult aclamate, ale lui Quetzalcoatl... Constiinta Christica!


Acest sarpe Cosmic nu este altceva decat Kundalini-ul nostru Divin. Aceasta este o energie incolacita, care se ridica prin canalul nostru central, de-a lungul sirei spinarii , indreptandu-se catre Glanda Pineala de unde explodeaza prin chakra coroana, culminand cu experienta profunda a extazului iluminarii.


Atunci cand aceasta puternica energie a fortei vietii isi gaseste calea prin Corpul Avatar al Grupului nostru, noi ajungem la o mult anticipata piatra de hotar in evolutia constiintei omenesti – nasterea tiparului nostru androgin. Cu aceasta inflacarata energie sinuoasa care curge liber, incepem sa fim martorii potentialului nostru creativ nelimitat si ai manifestarii miracolelor pe care le punem in slujba Pamantului.



Avatarul EU SUNT - Aparitia tiparului androgin



Cu mare recunostinta ne deschidem inimile si mintile, pentru a intampina enegiile cosmice unificatoare provenind de la Marele Soare Central si emanate de cometa Elenin. Aceasta va continua sa sprijine foarte puternic integrarea completa a Yin-ului si Yang-ului nostru, a lui Shakti si Shiva, a Mamei Divine si a Tatalui Divin din noi toti.



Inainte ca aceasta integrare sa poata avea loc, este absolut necesar sa recunoastem importanta intruparii depline a principiului sacru feminin al Iubirii Divine, prin activarea completa a chakrei inimii. Numai atunci vom putea lucra fluent si cu gratie, in tandem cu forta masculina a Vointei Divine. Pe masura ce vechea noastra programare a separarii este resetata in sensul unimii absolute, vom pasi pe acest Pamant in minunatele noastre Corpuri de Lumina Christica, eliberand orice sentiment al diferentierii si intrand, astfel, intr-o adevarata casatorie intre egali.


Pentru a sprijini aceasta integrare, va incurajam sa invocati Focul Sacru si, in special, Raza de Platina a Uniunii Divine. Aceasta raza prismatica pastreaza frecventele multi-dimensionale, necesare pentru a ne asista corpurile in transmutarea oricaror energii reziduale care se mai agata inca de vechea noastra programare duala. Sa ne imbaiem in fiecare dimineata in aceasta lumina pretioasa, ce vine de la Marele Soare Central – permitandu-ne astfel sa renastem in corpurile cristaline ale Perfectiunii Divine.



Accesarea palatului de Cristal



Atunci cand energia noastra Kundalini se ridica,

pentru a deveni una cu glanda pineala, „ochiul sufletului nostru”, se poate sa avem un sentiment profund de Reamintire Divina. Prin fuzionarea canalelor masculin si feminin, a circuitelor care inconjoara coloana centrala, vom trai experienta unificarii celor doua emisfere cerebrale intr-un sistem de operare UNITAR.



Glanda pineala reprezinta piesa centrala in jurul careia are loc aceasta intreaga unificare. Ea este o glanda endocrina in forma de con, localizata intre cele doua emisfere cerebrale, intr-o pozitie care corespunde „ Palatuluide Cristal”din practica taoista, datorita faptului ca este in parte cristalina. Ea reprezinta Orasul de Lumina interior care ne asigura accesul la universul holografic.





Cine si ce este Quetzalcoatl?

Pentru aceia din preaiubita noastra Familie Globala, care nu sunt familiarizati cu cuvantul si energia lui Quetzalcoatl, am dori sa explicam putin acest incredibil camp de forta, care se trezeste in fiinta noastra acum.


Pe parcursul istoriei, civilizatiile antice cum ar fi maiasii, aztecii, egiptenii si sumerienii s-au referit la un „zeu al cerului” care se va intoarce de pe Venus la un moment dat, pentru a instrui omenirea, atunci cand ceasul eliberarii va fi aproape. Conform calendarului maias, ACUM a venit momentul mult asteptat al intoarcerii lui Quetzalcoatl.



Acestea fiind spuse, a existat o constiinta extinsa, care a gratificat Grupul nostru de Suflet, permitandu-ne sa percepem aceasta „intoarcere” nu ca pe a unei fiinte sau a unei zeitati individuale, ci a unei expresii a Sinelui nostru Divin. Energia este aceeasi energie, pastrata si radiata de Iisus Christos, de Krishna, de Buddha si de alte Avataruri preaiubite, care au asternut cu altruism, Calea spre Eliberare.



Quetzalcoatl a fost cunoscut si ca „Sarpele cu pene”, despre care multi dintre voi stiu ca reprezinta o metafora pentru ADN-ul uman si prezisa sa activare si descolacire. Pe masura ce multi deschizatori de drumuri, de pe intreaga planeta, au inceput sa simta ridicarea energiei kundalini colective, revelatia spectaculoasa a faptului ca vom deveni intruparea vie a lui Quetzalcoatl, va incepe sa circule prin intermediul campului unificat. Odata cu nasterea acestei puternice prezente in interiorul nostru, putem impartasi bucuria cosmica a co-creatiei unora dintre cele mai incredibile viziuni ale Noului Pamant.



Asta ne ofera o ocazie fara precedent, de a impartasi din energia Divina care circula prin matricea vie, sustinand unificarea energiilor noastre masculine si feminine, ca si o sincronizare completa a celor doua emisfere cerebrale. Pornind din punctul acestei uniuni sacre, ne vom consolida realitatea lui Quetzalcoatl in fiinta noastra iluminata si ne vom rezerva privilegiul inaltarii impreuna cu preaiubita noastra Mama Pamant








Ce inseamna acest nume?



EL - ENIN

"El", inseamna „in Dumnezeu” indicand apoi respectiva Putere Divina

(de ex: El-ohim, El-Morya, Archang-el, El-Shaddai)








Quetzalcoatl zboara maiestuos alaturi de cometa Elenin


Am observat unele similaritati incredibile intre Cometa Elenin si fantastica intoarcere a lui Quetzalcoatl.


Quetzalcoatl este compus din doua cuvinte : quetzal + coatl.



Quetzalcoatl se refera la penele pasarii sacre, care face legatura dintre puterea pamanteasca si taramurile ceresti. Extraordinara pasare Quetzal, avand coada in forma de cometa, traieste in America Centrala si este considerata una dintre cele mai frumoase pasari din emisfera vestica.





Penele cozii masculilor sunt deosebit de lungi si colorate, fara asemanare cu alte pasari. O pasare care zboara pe cer, avand o coada atat de lunga, reprezenta o alegere logica pentru maiasi si azteci, in reprezentarea unei comete.






Cometele care strabat cerul noptii au deseori aspectul unei pene! Observati aceasta imagine a cometei Mc Naught.






In limba azteca, coatl inseamna sarpe. Serpii au un cap si o coada lunga, asemanatoare cometelor. Interesant este ca, in limba maiasa, cuvantul folosit pentru sarpe este acelasi cu cel folosit pentru cer. Astfel Kukulcan, numele maias al lui Quetzalcoatl, ar putea fi tradus ca „sarpe ceresc cu pene”.





"Coatl" poate fi vazut ca energia sarpelui sacru, ale carui miscari oglindesc modul in care se misca energia kundalini, in sus pe coloana sirei spinarii, care trezeste “rotile Luminii” ce inconjoara fiecare dintre centri majori ai corpului. Cand aceasta energie spiralata ajunge la chakra coroanei din crestetul capului, suntem una cu Universul. Acesta este o reprezentare directa a activarii colctive a Kundalini. Impreuna, Quetzal si Coatl sunt entitatile care sunt cel mai aproape de Pamant si Cer si reprezinta, totodata, echilibrul sacru a femininului si masculinului. Prin acest flux de gandire, putem face niste paralelisme convingatoare cum ca Elenin aduce energia stimulatoare a lui Quetzalcoatl. Aceasta cometa binevoitoare ne ofera energia avatar, de care avem nevoie pentru a ancora pe deplin Constiinta Christica pe Pamant. Sa ne pastram in continuare inimile si mintile deschise, pe masura ce ne amintim si ne revendicam nasterea ca fiinte Christice depline.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu