miercuri, 18 decembrie 2013

Stargate – Soarele propria noastra poarta stelara?

stargate soare
O sa prezentam cateva dintre cele mai ciudate "fenomene" prezentate chiar de NASA prin intermediul materialelor video prezente la ei pe site. Aceste "fenomene" sunt indentificate de anumiti internauti, dar si de specialisti ca fiind aparitii OZN, porti stelare si vortexuri energetice. Unul dintre cei mai cunoscuti savanti, Nassim Haramein incearca sa explice ce sunt aceste aparitii in viziunea lui, tinand cont de cunostiintele lui in fizica.
Primul caz:
La data de 22 ianuarie 2011 BPOD a postat un video pe Youtube cu o navă spaţială extraterestra, uimitor de aproape de Soare.
BeePee: Am făcut acest film pentru a arăta ce poate fi omis  daca ne uitam la aceste poze de la site-ul STEREO. Cu cunoştinţele adecvate  putem scoate prin ajustarea zoom-ul,a luminozitatii şi a contrastul, anumite detalii.La data de 27 ianuarie 2011 BeePee a primit comentarii sin care se spunea că videoclipul lui este fals, bazat pe faptul că obiectul de tip OZN nu mai era vizibil în imaginea originală postata pe site-ul NASA STEREO.Pe 30 ianuarie, 2011 - BeePee: NASA a cenzurat iar un obiect de tip OZN de pe imaginile lor de pe site-ul STEREO , după ce am făcut şi postat un videoclip.  Aceasta este pentru a treia oară cand NASA a cenzurat aceste descoperiri foarte importante care au fost expuse de către mine şi video  a fost scoase de pe Youtube.
Ca şi mai înainte URL-ul a fost schimbat, video-ul fiind postat sub alta denumire.
Pe 30 ianuarie, 2011 video original este postat din nou sub un alt cont:

BeePee crede că a descoperit o navă spaţială extraterestra in apropierea Soarelui, informatie susţinută de faptul că NASA a schimbat datele, imaginile şi adresele URL, fapt dovedit prin backup-ul ale datelor originale facute de el, putem presupune că descoperirea  unei nave spaţiale extraterestre foarte mari în apropierea Soarelui, de către BeePee, poate fi considerata o realitate.

Video original:

Al doilea caz:
Imaginile surprinse de un telescop, luni, arată un obiect de mărimea unei planete care pare a se alimenta din Soare.Filmuleţul, realizat din mai multe imagini surprinse de Solar Dynamics Observatory şi procesate de cercetătorii de la Goddard Space Flight Center al NASA, a atras repede atenţia utilizatorilor YouTube, care sugerează că ar fi vorba de o navă extraterestră care se alimentează cu plasmă solară sau de naşterea unei noi planete.

Nasa a declarat: este vorba despre un fenomen puţin înţeles, dar observat frecvent, denumit "proeminenţă" şi face parte din activitatea solară. Nu se ştie exact cum apar aceste proeminenţe, însă aceste "tuburi" de plasmă se întind în spaţiu chiar şi sute de mii de kilometri.Când proeminenţele sunt atât de extinse deasupra Soarelui, de obicei, este un semn care ne spune că va erupe, precum s-a întâmplat şi în acest caz", a declarat cercetătorulNASA Joseph Gurman.
Video-uri si explicatii de la internauti:
Al treilea caz:
Pe data de 12 martie 2012 a fost observata o gaură imensa în Corona Soareluicu forma aproape perfecta a unui triunghi isoscelplasat exact la zero, latitudine şi longitudine şi este încă deschisa. Inca nu au aparut declaratii oficiale, ale NASA dar putem sa analizam filmuletele aparute pe You Tube.
Nassim Haramein ofera niste posibile explicatii:

Fiecare sa-si formeze singur opinia, dar trebuie sa fim constienti ca traim vremuri extraordinare si ca ceva "important" este pe cale sa se intample.
Surse: http://sfatuitoarea.blogspot.com  ,  http://www.starseeds.net  ,  http://www.youtube.com


Categorii: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu